Baari kuin olohuone – palvelemme Vantaan Länsimäessä joka päivä

Ota yhteyttä
Ravintolakuvake

Ravintola Länsitupa tarjoaa rentoa pubitunnelmaa hyvässä seurassa. Baarimme kattava juomavalikoima pitää huolen janon sammuttamisesta ja lukuisat palvelumme sinun ja seurueesi viihtymisestä. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan mukavasta olosta!

Ravintola Länsitupa on lämminhenkinen lähipubisi Vantaan Länsimäessä. Olohuonemainen pubimme on auki joka päivä – aamukahvista illanviettoon. Tule hörppäämään kuppi kuumaa tai kylmää, yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Meille Länsituvassa tärkeintä on, että asiakkaamme viihtyvät. Henkilökuntamme on paikalla sinua varten.

Monipuolinen juomavalikoima ja pientä purtavaa

Olemme panostaneet baarimme juomavalikoimaan varmistaen, että tarjottavaa löytyy jokaiseen makuun. Meiltä löydät kotimaiset hanaoluet, liudan erikoisoluita, kuivia ja makeita siidereitä, viiniä joka lähtöön sekä erilaisia vahvoja juomia. 

 

Saat meiltä myös alkoholittomat vaihtoehdot. Osaava henkilökuntamme kertoo mielellään lisää valikoimissamme olevista juomista ja paljastaa myös omat suosikkinsa valinnanvaikeutesi helpottamiseksi. Tarjoamme lisäksi juoman kylkeen pientä purtavaa, kuten suolapähkinöitä ja sipsejä.

Kysy lisää

Viihdyttävää puuhaa leppoisaan ajanviettoon

Löydät ravintolastamme kasan erilaisia lautapelejä, sakkilaudan sekä pelikortit. Tule viettämään mukavaa peli-iltaa ystäviesi kera tai kasaa peliseurue pubimme asiakkaista – yhteisöllinen tunnelma kutsuu luomaan uusia tuttavuuksia.


Kattavat kanavapakettimme täyttävät jokaisen penkkiurheilijan toiveet. Kerro henkilökunnallemme toiveesi ja laitetaan lähetys pyörimään! Kerää siis kaverisi mukaan ja tulkaa katsomaan illan peliä Ravintola Länsitupaan!

Lue lisää pubistamme

Meillä lauletaan karaokea joka viikonloppu

Länsituvassa karaoke raikuu joka viikonloppu. Tule vetämään bravuurisi tai vain nauttimaan hauskasta tunnelmasta ja huikeista esityksistä. Karaoken lisäksi meillä järjestetään mukavia tapahtumia aina sopivan tilaisuuden tullen. Kesäkauden avajaisten jälkeen terassillamme vietetään grilli-iltoja ja joulun lähestyessä virittäydytään tunnelmaan koko pubikansan voimin yhteisiä pikkujouluja viettäen.

Ota yhteyttä